21:44:46 - Cuma 6 Tem 2018
Güney Azerbaycan Milli Oyanış Herekatı ( GAMOH) , İran fars rejiminin baskısında olan Güney Azerbaycan Türk milletine ve hapiste olan milli aktivistlere teşekkür bildirisi .
Güney Azerbaycan Milli hareketi ruhunu her zaman milletten almıştır. Medeni mücadileyi meydanlarda yürütmeyi her zaman vurgulayan cesur kahramanımız ABBAS LİSANI ve onlarca fikir arkadaşı tutuklanarak hapislere atılmasına rağmen , milletimizin sadık evlatları , vatanını ve milletini korumak ve savunmak için her zaman hazır olduklarını kanıtlamışl

Güney Azerbaycan Milli Oyanış Herekatı ( GAMOH) , İran fars rejiminin baskısında olan Güney Azerbaycan Türk milletine ve hapiste olan milli aktivistlere teşekkür bildirisi .

Şüphesiz bugün Güney Azerbaycan milli harekatının altın sayfalarından biri olarak tarihe geçmiştir.

Bugün tüm şehirlerimizde Babek kalesine toplanmak için çağırış yapılmıştır.
Babek kalesi Güney Azerbaycan milli harekatının Bayrağının dalgalandığı ilk yerdir.
Milletinizin verdiği çağrışımlarla yüzbinlerce insanın Kaleye yürüyüşü gerçekleşmiştir.iran devletinin tüm baskılarına rağmen ve kaleye gidiş yollarını polis /asker ve militanlarla kapatmasına bakmayarak halkımızın bir kısımı kaleye ulaşmağı başarmıştır.

Güney Azerbaycan Milli hareketi ruhunu her zaman milletten almıştır. Medeni mücadileyi meydanlarda yürütmeyi her zaman vurgulayan cesur kahramanımız ABBAS LİSANI ve onlarca fikir arkadaşı tutuklanarak hapislere atılmasına rağmen , milletimizin sadık evlatları , vatanını ve milletini korumak ve savunmak için her zaman hazır olduklarını kanıtlamışlardır.
Eminiz önümüzdeki süreçte Güney Azerbaycan Milli Hareketinin Bayrağı etrafında toplanan ve düşmana korku salan Türk milleti , bağımsızlığına kavuşana kadar mücadelesinden vazgeçmeyecektir.
Sonunda GAMOH teşkilatı olarak tüm halkımıza şükranlarımızı bildirir ve haksız yere onlarca medeni aktivistimizin iran rejimince tutuklanmasını kınıyor ve biran önce soydaşlarımızın serbest bırakılmasını istiyoruz.
Güney Azerbaycan Milli Oyanış Hareketi
GAMOH
Temmuz 2018

 

منبع:

Yorum Kapalı/ديدگاه بسته است.

GAMOH.ORG GAMOH.ORG GAMOH.ORG GAMOH.ORG GAMOH.ORG GAMOH.ORG